Tryllekunstner – elegant og sjov underholdning med magi

Giv gæster, medarbejdere og kunder en uventet oplevelse. Det betaler sig!
Forestil jer årets firmafest, et personalearrangement, en rund fødselsdag, en reception, et jubilæum, en konference… i kaffepausen eller under middagen.
Pludselig høres grin og klapsalver fra et bord i nærheden. En smokingklædt herre står og laver de mest utrolige tryllerier med mønter, fingerringe, kort, elastikker og meget andet. Lidt senere kommer han hen til jeres bord, og her bliver morskaben ikke mindre af, at han nu demonstrerer, hvordan en tryllekunstner altid får de bedste kort i et poker-spil!

Close-up magi eller close-up magic, som amerikanerne kalder denne nye form for underholdning, er blevet utrolig populær. Ikke mindst fordi stilen på én gang er elegant og uformel. Folk får lejlighed til at slappe af og grine sammen, når en rigtig tryllekunstner kommer forbi!

Steen Bork Christensen har siden sin debut som tryllekunstner på Hotel Royal i Århus været lig med fascinerende fingerfærdighed. Med tilskuere på alle sider slog han på TV2 fire 5-kroner igennem en massiv bordplade. “Sådan får du penge under bordet,” sagde Steen med et smil til studieværten!

“…Personligt vil jeg sige dig tak for en uforglemmelig oplevelse. Siden har jeg med glæde set dig på TV2.”
Tridon Scandinavia A/S
Svend Erik Schou

Magi og underholdning i talrige sammenhænge.

Ring til Steen og få gode ideer til, hvordan en tryllekunstner kan indgå i netop jeres arrangement.

Eksempelvis:
Uformelt og hyggeligt fra bord til bord.
Et morsomt trylleshow med overraskelser designet til lejligheden.

 

Tryllekunstner med internationalt format

Steen optræder på både engelsk og dansk og medvirker ofte ved arrangementer, hvor deltagere fra flere lande skal have en fælles oplevelse.

“Hjertelig tak for fremragende underholdning ved afslutningsmiddagen for vor agentkonference forleden. Som du ved, var der deltagere fra 25 lande plus en del af vor danske salgsstab og ledelse, og jeg må sige, at din close-up magi vil blive husket længe af deltagerne uanset nationalitet. Vi glæder os allerede til næste gang!”

Aarhus Oliefabrik A/S
Søren Bank, marketingchef

“Magic will always fascinate people” J. K. Rowling

Tryllekunstner fra Århus med jydsk lune

Steen bor tæt på Århus og er medlem af Magisk Club Aarhus, han har vundet mesterskabet for tryllekunstnere her i Aarhus to gange.

Når Steen som tryllekunstner forklarer sine tilskuere, at han kommer fra Århus og “kun snyder en lille smule”, er der lagt op til drilleri på den gode måde. Steen optræder ikke bare i Århus og Østjylland: Også i København kan man lide en tryllekunstner med jydsk lune og glimt i øjet!

Garanti for kvalitet

Kære Steen
Tak for sidst. Det var ikke så ringe endda, for at blive i dit hjemlands tone. På københavnsk betyder det: Det var magi og underholdning helt i top! Vi sendte nogle rigtig tilfredse kunder hjem. Med andre ord – et par dage kun med vindere. Tak for et super samarbejde.
AstraZeneca
Sven Mortensen, projektchef

Underholdning til enhver lejlighed

Vi vil gerne sige dig mange tak for din medvirken i vores reception. Dit åbningsshow for projektledere var lige i øjet, – jeg har besøgt det udvalgte “offer” i Ikast, og hun var nærmest blevet berømt i byen efter showet. Hun fatter ikke, hvordan du kunne styre gevinstrækkefølgen, – det gør vi i øvrigt heller ikke. Også de efterfølgende tryllerier var en stor oplevelse – så vi siger endnu engang tak!
Dansk Kvalitets Rådgivning
Anders Chr. Haahr, direktør

På magisk vis tryllebandt du gæsterne og sikrede et mere end tilfredsstillende afsæt i vores arrangement.
Respekt!
Arla Foods IT Center
Fredrik Strange

Tak for prima underholdning forleden aften. Det var helt på toppen – vore gæster har haft mange rosende ord om dig. Jeg ser frem til samarbejde igen.
Nykredit A/S
Niels Ravn, direktør

Hjertelig tak for fremragende underholdning ved vores julefrokost på Hotel Royal i Århus. Reklamebureauer og kunder var dybt imponerede over den professionelle og elegante måde, du fangede dem på. Din medvirken fik virkelig rystet selskabet sammen.
Børsens Nyhedsmagasin
Henrik Schütten Klitvad

Tak for din fortryllende og vel gennemførte underholdning ved min reception. Du bidrog på bedste vis til, at min fødselsdag blev en uforglemmelig dag. Mine forretningsforbindelser og venner var særdeles begejstrede for dit elegante close-up trylleri.
A/S Door Management Konsulenter
Jørgen Lægaard, direktør

Se flere referencer til Steens underholdning og trylleri