Tryllekunstner til konfirmation

Flere og flere bestiller en dygtig tryllekunstner til konfirmation for at give familie og venner en fælles oplevelse

Hvis I overvejer et underholdende indslag til konfirmationen, er Steen Bork Christensens close-up trylleri og underholdning et godt valg!

Steen indleder typisk med nogle minutters underholdning foran alle gæster, hvor konfirmanden inddrages på sjov og hyggelig vis, herefter fascinerende close-up trylleri ved bordene, hvor I sidder.

Læs her hilsen fra familie i Østjylland, der overraskede konfirmanden og konfirmationsgæsterne med tryllekunstner og magisk underholdning:

“Kære Steen
Lige en gang til: Vi siger igen tusind tak for en dejlig og fornøjelig oplevelse ved vor søn Peters konfirmation på Malling Kro. Vi har modtaget så mange roser for din optræden, så dem giver jeg nu til dig. Du får hermed et dobbelt femtal fra os, det glemmer vi aldrig, så du bliver varmt anbefalet til andre.”

Med venlig hilsen
Dorte Pedersen

“PS. Peter har selvfølgelig allerede “pralet” lidt med alt dit trylleri til kammeraterne, og han var vildt overrasket og begejstret, så dagen var rigtig god for ham.”

Steen tilbyder underholdning som tryllekunstner i Nordjylland,Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, på Fyn og Sjælland.

Garanti for kvalitet

Læs hilsner og referencer til Steens underholdning og trylleri

Steen har vundet 1 .prisen i trylleri flere gange her i Aarhus.

 

Morsom og spændende underholdning til jeres konfirmation