Tryllekunstner til fødselsdag

Hvis man har oplevet en dygtig og sjov tryllekunstner til en fødselsdag, ved man, hvilken forskel det kan gøre for dagen!

Fødselsdagsgæsterne morer sig, mens de forsøger at gennemskue tryllekunstneren. Illusionerne sker lige for øjnene af dem. Elegant og humoristisk.

Som tryllekunstner mestrer Steen Bork Christensen close-up trylleri til perfektion. Det er en elegant og morsom form for underholdning, hvor tryllekunstneren går rundt fra bord til bord og underholder små grupper af gæster med imponerende trylleri uden nødvendigvis at involvere hele selskabet på én gang.

Med sin charmerende fremtræden og usædvanlige fingerfærdighed giver Steen fødselsdagsgæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Foruden TV-optræden har Steen som tryllekunstner optrådt i talrige sammenhænge – fx til middagsarrangementer ved private fester, men også når firmaet holder rund fødselsdag eller lignende.

Steen har vundet priser ved nordiske og danske mesterskaber for tryllekunstnere.

Ønsker du en magisk oplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme? Så prøv en tryllekunstner til din fødselsdag.

Kontakt: steen@trylleshow.dk eller ring og få en uforpligtende snak på tlf. 24 20 10 19.

Tilføj et unikt touch af trylleri og underholdning til din eller virksomhedens fødselsdag

Hvis du ønsker at give dine gæster en ekstra oplevelse, så overvej et magisk indslag med en god tryllekunstner, når du eller firmaet skal afholde rund fødselsdag:

Ud fra filosofien om, at smil, latter og begejstring løsner op og bringer folk sammen, så medvirker Steen til, at netop dit fødselsdagsarrangement bliver en succes!

Steen underholder ofte i forbindelse med spisning, under kaffen eller i ventetiden før middagen, hvor publikum på morsom vis inddrages i tryllerierne.

Close-up trylleri fungerer perfekt som icebreaker i alle sociale sammenhænge.

Til fødselsdage og andre festlige lejligheder, bliver det ekstra sjovt, når fødselaren eller udvalgte gæster får lov til at ”hjælpe” tryllekunstneren!

Steen kommer ikke bare rundt i Aarhus-området; også Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sjælland og Fyn har fået sat stjernestøv og magi på programmet med tryllekunstneren fra Aarhus!

Garanti for kvalitet

Kære Steen

Tak for fin performance ved min fødselsdagsfest i Turbinehallen. Alle var meget imponerede og begejstrede!

Så tæt ved bordene og alligevel kunne han “snyde”os…har alle udtrykt.

Det var en succes.

Med venlig hilsen

Hans Chr. Nielsen 

Læs flere referencer